Naša agencija je upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina pri Privrednoj/Gospodarskoj komori Federacije Bosne i Hercegovine pod brojem 115.

Naša agencija je upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina pri Privrednoj/Gospodarskoj komori Federacije Bosne i Hercegovine pod brojem 115.

Vrste ugovora

Kako bismo udovoljili različitim potrebama naših klijenata, kreirali smo različite pakete usluga, što podrazumijeva mogućnost korisnika da iz ponuđenih opcija izabere obim i sadržaj usluga koji su u skladu sa njegovim željama i potrebama potpuno besplatno sve do prodaje.

Otvoreni paket

Standardna posrednička naknada 3%

Otvoreni paket pruža vam širok izbor sa standardnom posredničkom naknadom od 3%. Ovaj model odgovara klijentima koji žele da njihova nekretnina bude dostupna svim agencijama i pojedincima na tržištu.

Poluotvoreni paket

Standardna posrednička naknada 2%

Poluotvoreni paket nudi povoljniju posredničku naknadu od 2%. U okviru ovog modela, vaša nekretnina će biti dostupna našoj širokoj mreži, ali uz povoljnije uslove. Ovaj model odgovara klijentima koji žele da njihova nekretnina bude dostupna isključivo u ponudi naše agencije i pojedincima na tržištu.

Ekskluzivni paket

Standardna posrednička naknada 1%

Ekskluzivni paket podrazumijeva isključivo posredovanje sa posredničkom naknadom od samo 1%. Ovaj model je namijenjen klijentima koji žele potpunu posvećenost naše agencije i najvišu pažnju za svoju nekretninu.

Nakon što ste se upoznali sa modelima, vi birate onaj koji najbolje zadovoljava vaše potrebe. Naš cilj je pružiti vam personalizovanu uslugu i pomoći vam da postignete najbolje rezultate u prodaji vaše nekretnine. Vaša sloboda u izboru posredničkog modela je naš prioritet.

Vaš pametan potez!

domuslogo

Compare listings

usporedi